Stanislaw prosi Św. Spirydona o pilną pomoc!
Moderator: Moderatorzy
Re: Stanislaw prosi Św. Spirydona o pilną pomoc!
Trójco Święta
Jedyny Boże
Mów, co mam czynić
A radością mi będzie
Pełnić Twoją Świętą Wolę
Amen
Jedyny Boże
Mów, co mam czynić
A radością mi będzie
Pełnić Twoją Świętą Wolę
Amen
KORONKA
Do Krwawych Łez Matki Bożej
O Jezu, przybity do krzyża! Padamy do Twoich Stóp i składamy Ci w ofierze Krwawe Łzy Tej, która z największą miłością współbolała z Tobą, towarzysząc Ci na Twej bolesnej drodze krzyżowej. Spraw, o Dobry Mistrzu, abyśmy z miłością pojęli wymowę Krwawych Łez Twojej Najświętszej Matki, a pełniąc Twą Świętą Wolę tu na ziemi, stali się godnymi wielbić Cię i czcić przez całą wieczność w Niebie. Amen.
Na dużych paciorkach:
O Jezu, spójrz na Krwawe Łzy Tej, która umiłowała Cię najmocniej tu na ziemi i nadal najgoręcej miłuje Cię w Niebie.
Na małych paciorkach: (7x)
O Jezu, wysłuchaj prośby nasze - przez Krwawe Łzy Twojej Najświętszej Matki.
Na zakończenie:
(3x) „O Jezu spójrz..."
Modlitwa
O Maryjo, Matko Boleści, Matko Litości, Matko Miłosierdzia! Zjednocz nasze prośby ze swoimi prośbami, aby Twój Boski Syn Jezus, którego wzywamy, wysłuchał nasze wołanie, a przez przyczynę Twoich Matczynych Krwawych Łez, udzielił nam łask, o które Go błagamy i doprowadził nas do szczęścia wiecznego. Amen. Twoje Krwawe Łzy, o Matko Bolesna, kruszą moc szatana! O Jezu, zakuty w kajdany, przez Twoją Boską łagodność uchroń świat przed zagładą! Amen.
Do Krwawych Łez Matki Bożej
O Jezu, przybity do krzyża! Padamy do Twoich Stóp i składamy Ci w ofierze Krwawe Łzy Tej, która z największą miłością współbolała z Tobą, towarzysząc Ci na Twej bolesnej drodze krzyżowej. Spraw, o Dobry Mistrzu, abyśmy z miłością pojęli wymowę Krwawych Łez Twojej Najświętszej Matki, a pełniąc Twą Świętą Wolę tu na ziemi, stali się godnymi wielbić Cię i czcić przez całą wieczność w Niebie. Amen.
Na dużych paciorkach:
O Jezu, spójrz na Krwawe Łzy Tej, która umiłowała Cię najmocniej tu na ziemi i nadal najgoręcej miłuje Cię w Niebie.
Na małych paciorkach: (7x)
O Jezu, wysłuchaj prośby nasze - przez Krwawe Łzy Twojej Najświętszej Matki.
Na zakończenie:
(3x) „O Jezu spójrz..."
Modlitwa
O Maryjo, Matko Boleści, Matko Litości, Matko Miłosierdzia! Zjednocz nasze prośby ze swoimi prośbami, aby Twój Boski Syn Jezus, którego wzywamy, wysłuchał nasze wołanie, a przez przyczynę Twoich Matczynych Krwawych Łez, udzielił nam łask, o które Go błagamy i doprowadził nas do szczęścia wiecznego. Amen. Twoje Krwawe Łzy, o Matko Bolesna, kruszą moc szatana! O Jezu, zakuty w kajdany, przez Twoją Boską łagodność uchroń świat przed zagładą! Amen.
Jezu bądź pochwalony za Twoje
Zwiastowanie
Narodzenie
Święte Życie
Cuda dla nas dokonane
Bolesną Mękę
Śmierć nas zbawiającą
Zmartwychwstanie
Wniebowstąpienie
AMEN
Zwiastowanie
Narodzenie
Święte Życie
Cuda dla nas dokonane
Bolesną Mękę
Śmierć nas zbawiającą
Zmartwychwstanie
Wniebowstąpienie
AMEN
Jezu bądź pochwalony za Twoje
Zwiastowanie
Narodzenie
Święte Życie
Cuda dla nas dokonane
Bolesną Mękę
Śmierć nas zbawiającą
Zmartwychwstanie
Wniebowstąpienie
AMEN
Zwiastowanie
Narodzenie
Święte Życie
Cuda dla nas dokonane
Bolesną Mękę
Śmierć nas zbawiającą
Zmartwychwstanie
Wniebowstąpienie
AMEN
Stanisław pisze: ↑29 sie 2015, 21:39Św. Spirydonie błagam Cię szturmuj modlitwami Niebo w sprawie i sprawach Tobie i Bogu wiadomych
Zechciej udzielić mnie i mojej Rodzinie tej łaski
Ty o Święty udzielasz ludziom ten specjalnej łaski
Tak wiele od niej zależy
Tak wiele się uprości i ułatwi
Wierzę i widzę, że to Krew Baranka czyni teraz w moim życiu tyle nowego
Ty o Święty Spirydonie przyczyń się do tego
W Twoje ręce o św. Spirydonie powierzam tą Ważną i Pilną sprawę
Duchu Święty Boże Tobie zaufałem
I ufać nie przestanę
Wybaw nas, Panie, od zła wszelkiego i obdarz nasze czasy pokojem.
Wspomóż nas w swoim miłosierdziu, abyśmy zawsze wolni od grzechu i bezpieczni
od wszelkiego zamętu, pełni nadziei oczekiwali przyjścia naszego Zbawiciela, Jezusa Chrystusa.
Wspomóż nas w swoim miłosierdziu, abyśmy zawsze wolni od grzechu i bezpieczni
od wszelkiego zamętu, pełni nadziei oczekiwali przyjścia naszego Zbawiciela, Jezusa Chrystusa.