O łaskę potomstwa dla Ireny i Andrzeja
Moderator: Moderatorzy
Re: O łaskę potomstwa dla Ireny i Andrzeja
Psalm 87
1 Synów Koracha. Psalm. Pieśń. Budowla Jego jest na świętych górach:
2 Pan miłuje bramy Syjonu bardziej niż wszystkie namioty Jakuba.
3 Wspaniałe rzeczy głoszą o tobie, o miasto Boże!
4 Wymienię Rahab i Babel wśród tych, co mnie znają; oto Filistyni i Tyr razem z Kusz [powiedzą]: Ten się tam urodził.
5 O Syjonie zaś będzie się mówić: Każdy na nim się narodził, a Najwyższy sam go umacnia.
6 Pan spisując wylicza narody: Ten się tam urodził.
7 I oni zaśpiewają jak tancerze: W tobie są wszystkie me źródła.
1 Synów Koracha. Psalm. Pieśń. Budowla Jego jest na świętych górach:
2 Pan miłuje bramy Syjonu bardziej niż wszystkie namioty Jakuba.
3 Wspaniałe rzeczy głoszą o tobie, o miasto Boże!
4 Wymienię Rahab i Babel wśród tych, co mnie znają; oto Filistyni i Tyr razem z Kusz [powiedzą]: Ten się tam urodził.
5 O Syjonie zaś będzie się mówić: Każdy na nim się narodził, a Najwyższy sam go umacnia.
6 Pan spisując wylicza narody: Ten się tam urodził.
7 I oni zaśpiewają jak tancerze: W tobie są wszystkie me źródła.
O Duchu Święty, przyjdź do mego serca. O Boże żywy, mocą swoją świętą pociągnij me serce ku sobie. Racz mi udzielić daru roztropnej miłości razem ze świętą bojaźnią. Zachowaj mnie od wszelkiej złej myśli. Niech miłość Twoja będzie mi żarem i światłem, ażeby każdy ciężar stał mi się lekkim ciężarem. Święty mój Ojcze i słodki mój Panie! Wspomóż mnie w każdej Twej służbie. Daj mi miłość Twoją. Amen.
Doczekalismy sie kolejnego cudu w naszym życiu!W Uroczystość św.Józefa dowiedziałam się, że jestem w ciąży!W trakcie odmawiania 30 dniowej nowenny do Świetego.To obecnie 14 tydzień ciąży i ufam, że Pan Bóg pozwoli nam się cieszyć żywym i zdrowym maleństwem...po 5 latach oczekiwania i córeczce w niebie.Dziękuję za wsparcie modlitewne.Niech Pan wszystkim błogosławi!
Chwala Panu i jak mozesz to napisz swiadectwo jak laskawy jest Bog dl ainnych malzenstw
Bogu-sław pisze: ↑24 paź 2015, 11:52O Duchu Święty, przyjdź do mego serca. O Boże żywy, mocą swoją świętą pociągnij me serce ku sobie. Racz mi udzielić daru roztropnej miłości razem ze świętą bojaźnią. Zachowaj mnie od wszelkiej złej myśli. Niech miłość Twoja będzie mi żarem i światłem, ażeby każdy ciężar stał mi się lekkim ciężarem. Święty mój Ojcze i słodki mój Panie! Wspomóż mnie w każdej Twej służbie. Daj mi miłość Twoją. Amen.
NIech bądzie chwała i uwielbienie Jezusa i Trójcy świetej.
Pod Twoją obronę...+++